I december 2018 har AsiaInspection nu blivit QIMA

Trots att vi älskat namnet AsiaInspection, vilket har blivit synonymt med innovation och utmärkt service inom vår bransch, kom vi fram till att vi har vuxit ifrån det.

Trots allt finns vi nu närvarande långt bortom Asien och erbjuder ett komplett utbud av tekniska kvalitetskontroller och lösningar för överensstämmelse utöver endast kontroller på plats. Från leverantörsrevisioner och förbättringsprogram för labbtester och expertis inom produktsäkerhet, möjliggör vår plattform anslutning av din leveranskedja för att förbättra din övergripande kvalitet och överensstämmelse.

Med detta i åtanke har vi beslutat att ändra vårt varumärke, med ett nytt namn och logotyp.Varför QIMA?

Vi ville ha ett nytt namn som är kort och minnesvärt för att återspegla vårt fokus för att tillhandahålla användarvänliga och innovativa lösningar, som är aktiverade av teknologi.

Namnet QIMA avser vår kärnkompetens som härstammar från "Quality Inspection Management" (Hantering av kvalitetskontroll). Det har även en betydelse på flera andra språk. Det översätts på kineiska till 启迈 - qǐ: inspirera, starta upp och mài: ta ett steg framåt. På arabiska står det för "värde" och på grekiska betyder det "våg", vilket anspelar på den enkelhet, flexibilitet och utveckling som vårt varumärke står för.

Vi är väldigt ivriga på att dela QIMA:s framtid med dig!